Informare

INFORMARE

 

La solicitarea președintelui în exercițiu al FORUMULUI structurilor asociative ale militarilor, dl. gl. Nicolae GROPAN, astăzi, 23 mai, un grup format din reprezentanți ai LADPM și președintele ROMIL,  a fost primit, la Camera Deputaților, de către președintele Comisiei pentru Muncă și Justiție Socială, deputatul Adrian SOLOMON.

După 50 de minute de la ora stabilită s-a reușit începerea dialogului despre situația renumitelor OUG 57 și 59, dialog care, în scurt timp, s-a transformat într-o discuție neprincipială despre locul și rolul pensionarului militar care, în accepțiunea domnului deputat, NU ESTE DECÂT UN PROFITOR CE BENEFICIAZĂ DE O PENSIE NEMERITATĂ FAȚĂ DE MUNCA DEPUSĂ.

Amănuntele despre această acțiune pot fi urmărite pe LIGA TV.

Este dificil ca la câteva ore, după finalizarea acțiunii noastre, să poți cataloga în vreun fel poziția unui ales al poporului, dl. deputat Solomon care, ca profesor de istorie (facultatea terminată mult după 1989) a jignit incalificabil, poziția armatei, a militarului român față de țara pe care a slujit-o și o slujește cu prețul vieții.

Vă informez că pe data de 5 iunie a.c. președintele în exercițiu, dl. gl. GROPAN  a convocat FORUMUL structurilor asociative ale militarilor.

Ordinea de zi, locul și ora desfășurării lucrărilor FORUMULUI, vor fi comunicate pe 29 mai a.c. după ședința Grupului de lucru când se vor stabili (pe baza propunerilor membrilor componenți ai FORUMULUI) acțiunile viitoare ale asociațiilor militarilor din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională, acțiuni ce vor fi discutate și aprobate în cadrul FORUMULUI.

 

Președintele ROMIL

Col.(r) Marian TUDOR

https://www.youtube.com/watch?v=sVzq5TaEWrw

Adaugă comentariu

927


Codul de securitate
Actualizează