INFORMARE

 

În conformitate cu prevederile Protocolului de colaborare în cadrul FORUMULUI STRUCTURILOR ASOCIATIVE ALE MILITARILOR, asumat și semnat de președinții a 46 de structuri asociative, în 5 iunie 2018, fiecare din aceste structuri POATE ORGANIZA ȘI DESFĂȘURA diferite acțiuni (de protest, sociale, culturale etc.) ÎN NUME PROPRIU.

Am fost informați, PRIN FACEBOOK, că LADPM organizează în data de 27 martie a.c., începând cu ora 9.30, acțiune de protest în fața Ministerului Apărării Naționale, pe trotuarul de lângă gardul Parlamentului, o acțiune LA CARE INVITĂ SĂ PARTICIPE TOȚI PENSIONARII MILITARI, INDIFERENT DE STRUCTURA ASOCIATIVĂ DIN CARE PROVIN.

ROMIL, se declară de acord cu acțiunile generatoare de rezultate pozitive pentru viitorul tuturor pensionarilor din România si în acest sens urează succes structurii asociative organizatoare a acțiunii din 27 martie 2019.

Având în vedere faptul că LADPM, structura asociativă care asigură presedinția FORUMULUI, NU A CONVOCAT ACEASTĂ STRUCTURĂ CONSULTATIVĂ, PENTRU INFORMARE, ORGANIZARE ȘI DESFĂȘURARE A ACESTEI ACȚIUNI, ÎMPREUNĂ CU CELELALTE STRUCTURI ASOCIATIVE, CONSIDERĂM ACȚIUNEA CA INIȚIATIVĂ PROPRIE ȘI RECOMANDĂM MEMBRILOR ROMIL PARTICIPAREA, FUNCȚIE DE OPȚIUNILE PROPRII.

Sperăm ca în perioada imediat următoare, presedinția FORUMULUI, (asigurată de LADPM) să convoace această structură, pentru a soluționa situația creată prin anunțul făcut de dl. gl. Gropan, președintele în exercițiu al FORUMULUI, de RETRAGERE prin demisie din această funcție.

Președinte ROMIL

Col.rtr. Marian TUDOR

Adaugă comentariu

927


Codul de securitate
Actualizează