Intalnire sediul PRO ROMÂNIA

Întâlnire PRO ROMÂNIA

Comandamentele majore ale vremurilor pe care le trăim, în care sărăcia tinde să devină  „stare de normalitate”,  iar neîncrederea, în toți și în toate, este tot mai frecventă, ca atitudine, față de cel de aproape, ne obligă la o schimbare rapidă de comportament, schimbare bazată pe toleranță, încredere, unitate și consecvență pentru transpunerea în practică a idealurilor și năzuințelor  comune dar și fermitate.

Convinși ca dialogul poate soluționa o parte din problemele cu care ne confruntăm zi de zi, am inițiat o serie de întâlniri cu conducerile partidelor din întregul spectru politic, întâlniri prin care să aflăm adevăratele intenții, ale acestora, în legătură cu situația militarilor activi, în rezervă și retragere, a polițiștilor și funcționarilor publici cu statut special din penitenciare.

Totodată, sperăm ca aceste întâlniri să contribuie la punerea în evidență a adevărului despre starea actuală a sistemului național de apărare.

Astăzi 26.02.2019 a avut loc o prima întâlnire cu conducerea partidului PRO ROMÂNIA, întâlnire la care au participat, la invitația conducerii partidului, reprezentanții ANCMRR, AORR, ROMIL, SCMD, SNPPC și SNAP .

Întâlnirea, desfășurată la sediul PRO ROMÂNIA, a demonstrat ca putem armoniza anumite puncte de vedere la teme comune, iar cei 21 de parlamentari PRO ROMÂNIA, vor sprijini, în Parlament, inițiativele noastre.