Informare

INFORMARE

           În urma dezbaterilor din 20.02.2018 avute în Grupul de lucru restrâns, al Forumului Structurilor Asociative ale Militarilor în Rezervă și Retragere (FSAMRR), din sistemul de apărare ordine publică și siguranță națională a reieșit faptul că Memorandumul care trebuia transmis președintelui Comisiei pentru muncă și protecție socială din Camera Deputaților NU A AJUNS LA DESTINATAR pentru că, până în prezent, niciunul dintre șefii structurilor cu responsabilități în soluționarea problemei art. 7 din OUG/59/2017 NU ȘI-A EXPRIMAT OPINIA PRIVIND SOLICITĂRILE NOASTRE, PE DOCUMENTUL PREZENTAT.

              Având în vedere situația creată, președintele ROMIL, a solicitat TRANSMITEREA DOCUMENTULUI, ÎN REGIM DE URGENȚĂ, CĂTRE DESTINATAR.

             TOTODATĂ, FACEM PRECIZAREA CĂ PĂRȚILE semnatare reunite în cadrul Forumului Structurilor Asociative ale Militarilor în Rezervă și Retragere (FSAMRR), AU CONVENIT, PRIN PROTOCOL, SĂ ACȚIONEZE ÎMPREUNĂ, SAU SĂ DENUNȚE PROTOCOLUL UNILATERAL, DIN MOTIVE OBIECTIVE.

 

Nota: Semnăturile președinților structurilor asociative sunt pe exemplarul care va fi înaintat destinatarului Memorandumului .

 

 Președintele Asociației ROMIL

       Col.r. Marian TUDOR

Adaugă comentariu

927


Codul de securitate
Actualizează