Comunicat

 

COMUNICAT

 

În data de 7 noiembrie 2018 a avut loc adunarea generală a Asociației ROMIL, Filiala Craiova, adunare la care au participat și membri Consiliului Director.

S-au discutat probleme de interes major pentru bunul mers al activităților filialei, fiind aprobat și calendarul viitoarelor acțiuni. Deasemenea s-a aprobat afilierea la FEDERAȚIA MILITARILOR DIN ROMÂNIA după ce se vor discuta și aproba modificările necesare în Statutul Federației pentru armonizarea prevederilor acestuia cu ale statutului Asociației ROMIL, asociație care reunește membri din toate structurile SISTEMULUI DE APĂRARE, ORDINE PUBLICĂ ȘI SIGURANȚĂ NAȚIONALĂ.

În cadrul ședinței Consiliului Director al asociației, desfășurată imediat după adunarea generala a filialei, s-au analizat acțiunile întreprinse până în prezent de către membri consiliului și s-a hotărât continuarea eforturilor pentru întărirea FORUMULUI structurilor asociative, precum și desfășurarea unor acțiuni independente pentru reluarea dialogului cu toți factorii implicați în elaborarea și punerea în practică a celor două OUG 57 și 59, ordonanțe care își produc efectele în domeniul pensiilor militare. Concomitent cu dialogul, Asociația ROMIL va pregăti mobilizarea membrilor săi și ai structurilor componente ale FORUMULUI în vederea desfășurării unor acțiuni de protest menite a atrage atenția societății civile, interne și internaționale, asupra abuzurilor săvârșite împotriva militarilor.

Totodată s-au stabilit măsuri organizatorice, interne, pentru implicarea membrilor consiliului dar și cei ai conducerilor filialelor Asociației ROMIL, în atragerea de noi membri și de înființare de noi filiale în toate structurile sistemului de apărare, ordine publică și siguranță națională, în pregătirea, organizarea și desfășurarea tuturor acțiunilor asociației.

Membri Asociației ROMIL vor participa la festivitățile generate de SĂRBĂTORIREA A 100 DE ANI DE LA MAREA UNIRE, FIIND ALĂTURI DE POPOR LA ACEASTĂ SĂRBATOARE. Trebuie să demonstrăm că noi, MILITARII, numai uniți vom putea îndeplini obiectivele propuse, vom putea demonstra că am fost, suntem și vom fi ai POPORULUI.

CONSILIUL DIRECTOR AL ASOCIAȚIEI ROMIL

 

Adaugă comentariu

927


Codul de securitate
Actualizează