MESAJUL PREȘEDINTELUI ASOCIAȚIEI ROMIL FILIALA BUCUREȘTI

LA 1 DEC 1918 A FOST PECETLUIT ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA TESTAMENTUL POLITIC AL LUI MIHAI VITEAZUL ŞI HOTARUL ARDEALULUI… POHTA CE-AM POHTIT… MOLDOVA, ŢARA RUMÂNEASCĂ”. S-A IMPLINIT PORUNCA DIN VEAC, SĂ STEA LAOLALTĂ CEI DE O SINGURĂ LIMBĂ ȘI DINTR-O SINGURĂ MAMĂ.

ASTĂZI, 1 DEC 2018SĂRBĂTORIM ODATĂ CU ZIUA NAȚIONALĂ ȘI 100 DE ANI DE LA ÎMPLINIREA ACESTUI MARE IDEAL AL ROMÂNILOR, MAREA UNIRE” PRIN UNIREA BASARABIEI, A BUCOVINEI ȘI A TRANSILVANIEI CU REGATUL ROMÂNIEI, ACTUL DE NAȘTERE AL ROMÂNIEI MODERNE.

LA CEAS DE SĂRBĂTOARE TREBUIE SĂ REMEMORĂM  CU PREȚUIRE ȘI RESPECT GLORIOASELE FAPTE DE VITEJIE ALE EROILOR  NEAMULUI ROMÂNESC ÎNTRU ÎMPLINIREA IDEALULUI DE UNITATE A CELOR DE UN NEAM ȘI  O LIMBĂ, FĂURIREA STATULUI NAŢIONAL, SUVERAN ŞI INDEPENDENT, UNITAR ŞI INDIVIZIBIL. LECȚIA STRĂMOȘILOR NOȘTRI NU TREBUIE UITATĂ. 

CU GÂNDURI CURATE ȘI SENTIMENTE DEOSEBITE, FILIALA BUCUREȘTI A ASOCIAȚIEI ROMIL  ADRESEAZĂ TUTUROR CADRELOR MILITARE ÎN REZERVĂ ȘI ÎN RETRAGERE DIN ASOCIAȚIA NOASTRĂ ȘI FAMILIILOR ACESTORA, PRECUM ȘI CADRELOR ÎN REZERVĂ ȘI RETRAGERE DIN CELELALTE STRUCTURI ASOCIATIVE ȘI CADRELOR  MILITARE ÎN ACTIVITATE SINCERE URĂRI DE BINE, SĂNĂTATE ȘI ÎMPLINIRI.

LA MULȚI ANI ROMÂNI!

LA MULȚI ANI ROMÂNIA!

 

GL. BG. ING. (R)  COTOARA- NICOLAE ALEXANDRU

PREȘEDINTELE ASOCIAȚIEI ROMIL - FILIALA BUCUREȘTI 

Adaugă comentariu

927


Codul de securitate
Actualizează