COMUNICAT COMUN

Asociația ADMAR și Asociația ROMIL emit următorul

COMUNICAT COMUN

Având în vedere situația dezastruoasă a Armatei Române la capitolele înzestrare, dotare, echipare, selecționare, încadrare, situație care se deteriorează cu fiecare zi, dar și ultimele măsuri ale guvernului privind salarizarea și modificarea legii pensiilor militare, ADMAR și ROMIL, au decis demararea acțiunilor în vederea constituirii “Uniunii Naționale a Asociațiilor Militarilor din România” având ca scop unirea eforturilor asociațiilor militarilor activi și în rezervă din sistemul de apărare ordine publică și siguranță națională și coordonarea acestora în vederea identificării și susținerii intereselor comune, pentru apărarea drepturilor legitime individuale și colective ale personalului din armată, creșterea prestigiului și întărirea Armatei Române.

Asociațiile de mai sus fac apel pe aceasta cale la toate asociațiile și formele asociative ale tuturor categoriilor de militari să se alăture acestei inițiative pentru a susține puncte de vedere comune și argumentate în relațiile cu conducerea Ministerului Apărării Naționale, a Guvernului și tuturor ministerelor și structurilor departamentale care contribuie la influențarea activității și vieții militare. Intenția noastră este constituirea unui partener credibil, puternic și reprezentativ care să elimine interesele meschine de grup sau personale care, la această oră , dezbină și aduc mari deservicii militarilor și să ofere unitate și forță militarilor în relațiile cu factorii politic, guvernamental și legislativ.

Asociațiile care vor să se alăture acestui deziderat și care înteleg că numai unirea face puterea, lăsând deoparte orgoliile și interesele mărunte sau ambițiile personale, sunt rugate să contacteze conducerile celor două asociații inițiatoare în vederea definitivării în comun a statutului Uniunii și principiilor de funcționare.

Din partea ADMAR: Alexandru Gheorghe-0769.642.543

Din partea ROMIL: Tudor Marian-Telefon:0761.684.325, email:<Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.>

Adaugă comentariu

927


Codul de securitate
Actualizează