Comunicat FORUM 2017

In data de 20 aprilie 2017, la initiativa AORR si ROMIL, a avut loc intalnirea reprezentantilor asociatiilor militarilor din stucturile de aparare, ordine publica si siguranta nationala pentru stabilirea programului actiunilor viitoare.

In urma desfasurarii discutiilor, in special pe tematica Legii salarizarii unitare, lege care face referiri prin art.41 si la pensionari, s-a stabilit :         

  • Elaborarea unui document privind opiniile pensionarilor militari fata de aceasta lege, document care, dupa ce va fi semnat de reprezentantii tuturor asociatiilor militarilor, va fi inaintat tuturor factorilor implicati in elaborarea si aplicarea acestei legi;                                                                                
  • Convocarea FORUMULUI AMRRSAOPSN in data de 25 mai 2017;

In perioada imediat urmatoare se vor initia actiunile pentru stabilirea locului desfasurarii Forumului, precum si tematica discutiilor. Solicitam tuturor membrilor ROMIL sa comunice pe adresa de email – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. – opinii, pareri, propuneri pentru elaborarea unui document ce va fi prezentat in cadrul Forumului.

Cu respect,

Presedinte ROMIL

Col(r) Marian TUDOR

Adaugă comentariu

927


Codul de securitate
Actualizează