Scrisoare deschisă adresată domnului Radu TUDOR de către dl. Gral de bg. (rtr.) Nicolae GROAPAN

SCRISOARE DESCHISĂ ADRESATĂ DOMNULUI RADU TUDOR DE PREȘEDINTELE ÎN EXERCIȚIU AL FORUMULUI STRUCTURILOR ASOCIATIVE ALE MILITARILOR DIN SISTEMUL NAȚIONAL DE APĂRARE, ORDINE PUBLICĂ ȘI SECURITATE NAȚIONALĂ, Dl. General de brigadă în retragere NICOLAE GROAPAN

Scrisoare deschisă domnului Radu Tudor – realizator al emisiunii „Punctul de întâlnire” Antena 3


Domnule Radu Tudor,

Apreciez preocupările dumneavoastră constante în reflectarea unor aspecte legate nemijlocit de viața militară.

Nu pot însă să nu subliniez că în multe emisiuni ale dumneavoastră, în special în cele care aveți invitați miniștrii apărării Mihai Fifor și Gabriel Leș, fostul ministru al muncii Lia Olguța Vasilescu sau politicieni de vârf, se propagă date false, afirmații fără acoperire sau „adevăruri combinate, în aceeași frază cu neadevăruri”.

Ultima exemplificare este emisiunea în care l-ați avut ca invitat pe domnul Gabriel Beniam LEȘ – ministrul apărării.

Am cerut de mai multe ori, prin e-mail, fax sau pe paginile de facebook ale realizatorilor, în numele camarazilor pe care îi reprezint, să avem un drept la replică. DAR NIMIC. Personal nu știu ce să cred. Oare pensionarii militari au interdicție la Antena 3?

Nu știu dacă intenționat sau nu, INVOLUȚIA CONTINUĂ A DREPTURILOR MILITARILOR, este reflectată invers. Corect ar fi să aveți și poziția celeilalte părți, adică și a sclavului nu numai a stăpânului.

Legea nr.504/2002 din11iulie 2002 - Legea audiovizualului, cu modificările și completările ulterioare,

ART. 41 1) Orice persoană fizică sau juridică, indiferent de naţionalitate, ale cărei drepturi sau interese legitime, în special reputaţia şi imaginea publică, au fost lezate prin prezentarea de fapte inexacte în cadrul unui program, beneficiază de dreptul la replică sau la rectificare.

(3) Difuzarea rectificării sau acordarea dreptului la replică nu exclude dreptul persoanei lezate să se adreseze instanţelor judecătoreşti

În baza legii și articolului menționat vă solicit dreptul la replică în aceleași condiții ca cele ale invitaților enumerați.

Noi vom prezenta date, fapte și documente reale nu analize aproximative.

În speranța că cel puțin în al doisprezecelea ceas vom obține dreptul legal la replică.

Gl.bg.(rtr) Nicolae GROPAN – Președinte al Ligii pentru Apărarea Drepturilor Pensionarilor Militari și al Federației Militarilor din România, Președinte în exercițiu al Forumului Structurilor Asociative din SNAOPSN

București 20.12.2018

 

Adaugă comentariu

927


Codul de securitate
Actualizează