O nouă premieră la MApN

Blogări-m-aș și am cui

Așa cum am spus acum aproape o lună, Ministerul Apărării Naționale, la inițiativa Șefului Statului Major al Apărării a organizat o serie de întâlniri cu reprezentanți ai asociațiilor militarilor. Marți, 12.12.2017 la sediul MApN a avut loc o nouă întâlnire, de data aceasta cu o parte din bloggerii și jurnaliștii on line care abordează cu preponderență subiecte militare. Am spus o parte, pentru că bineînțeles nu au fost invitați toți, nu știu care au fost criteriile de selecție, dar din câte am înțeles, deținătorii unor pagini destul de cunoscute în sfera internauților de profil militar nu au avut o adresa de mail sau un număr de contact afișat pentru a putea fi contactați.

Aritcolul poate vi vizualizat in intregime AICI.

Citește mai departe: O nouă premieră la MApN

Interpelare Prim-Ministru Actualizarea soldelor de rezervist militar

Interpelare Prim-Ministru

Actualizarea soldelor de rezervist militar

PNL Bihor / noiembrie 29, 2017

Către: MIHAI TUDOSE

Prim-ministrul României

De la: Senator CORNEL POPA

Citește mai departe: Interpelare Prim-Ministru Actualizarea soldelor de rezervist militar

MILITARII ACTIVI SI IN REZERVA SUNT INTERESATI DE PREVEDREILE OUG NR. 90/06.12.2017

MILITARII ACTIVI SI IN REZARVA SUNT INTERESATI DE PREVEDREILE
OUG NR. 90/06.12.2017 - UNELE MĂSURI FISCAL-BUGETARE, MODIFICAREA ŞI COMPLETAREA UNOR ACTE NORMATIVE ŞI PROROGAREA UNOR TERMENE
OUG nr. 90/06.12.2017 - unele măsuri fiscal-bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea unor termene
Publicata in: Monitorul Oficial nr. 973 din 07 decembrie 2017
..............................................................................................................................

Întâlnire istorică la MApN

S-a scris istorie

Așa cum este prezentat în comunicatul nr 397 din 20.11.2017,”ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, și șeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, s-au întâlnit luni, 20 noiembrie, la sediul Ministerului Apărării Naționale, cu  reprezentanți ai structurilor asociative ale personalului militar în rezervă și în retragere.

În cadrul discuțiilor au fost trecute în revistă teme de interes comun și proiectele pe care  Ministerul Apărării Naționale intenționează să le promoveze în domeniul social în beneficiul personalului militar și civil, cu referire atât la cadrele în activitate, cât și la militarii în rezervă și în retragere, ale căror asociații vor fi consultate în continuare pe parcursul etapelor de elaborare a actelor normative.”

Citește mai departe: Întâlnire istorică la MApN

FELICITARI NOULUI PRESEDINTE ALES SI CONSILIULUI DIRECTOR AL ASOCIATEI NATIONALE A CADRELOR MILITARE IN REZERVA SI IN RETRAGERE!

În ziua de 21noiembrie 2017  a avut loc cea de a VIII-a Conferinţă Naţională a Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere ,,Alexandru Ioan Cuza”, care a ales, conform prevederilor statutare, în funcţia de preşedinte al Asociaţiei pe dl. general locotenent (r) NECULAI  BĂHNĂREANU

Suntem convinsi ca, in actuala etapa, alegerea facuta in conducerea centrala a ANCMRR, va constitui pasi importanti pentru realizarea unitatii de actiune a structurilor asociative ale militarilor in rezerva si retragere.

Presedintele

Consiliului Director al Asociatiei ROMIL