Scrisoare AORR 2017 aprilie

Tipărire

Va informez ca astazi, 3 mai 2017, am semnat  Scrisoarea adresata  Parlamentului si Guvernului Romaniei , privind pozitia asociatiilor militarilor in rezerva si retragere din SNAOPSN, fata de art. 40 din Legea salarizarii unitare.

Scrisoarea a fost redactata de AORR in urma discutiilor care au avut loc in Sedinta informativa a FORUMULUI in data de 20.04.2017.

Totodata, va informez ca in 21.04.2017, am comunicat rezultatul discutiilor din sedinta informativa si  AM SOLICITAT OPINII, PARERI, IDEI fata de documentul ce urma a fi redactat si trimis structurilor statului dar si despre  CONVOCAREA FORUMULUI  in data de 25.05.2017. Singurul care a trimis opiniile sale a fost dl.col. Florian GIUGLEA caruia ii multumesc.

Continutul scrisorii a fost definitivat in urma cu cateva zile iar lista semnatarilor a fost completata astazi si prin semnarea de catre dl. Dumitru COARNA , presedintele FSNPPC.

Inca de la constituirea filialei Bucuresti a asociatiei ROMIL, am solicitat sa realizam  o CONDUCERE PARTICIPATIVA  nu CONTEMPLATIVA . Sunt convins de faptul ca lipsa de participare la actiunile asociatiei  si o permanenta critica la adresa celor care actioneaza  ( in limitele timpului la dispozitie ) pentru afirmarea asociatiei, nu va avea drept rezultat decat  o diminuare a rolului asociatiei ROMIL in cadrul structurilor asociative la nivel national.

 

Va multumesc
 
 
Click pentru download - SCRISOAREA ATASATA